Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League, που αρχίζει στις τρεις με τις αναμετρήσεις Κηφισιά-Ολυμπιακός και Άρης-Αστέρας. Χθες, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ.
Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και οι δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ με Κηφισιά και ΟΦΗ αντίστοιχα κυριαρχούν στο “κυρίως μενού” της 10ης αγωνιστικής.
Στην Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ μετά τις νίκες επί Ολυμπιακού και ΑΕΚ θέλει ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα με τον Λουτσέσκου να μην δηλώνει αποστολή ενώ ο Μπενίτεθ απο την άλλη ελπίζει στο πρώτο του σπουδαίο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι στην μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, Κηφισιά, με τον Μεντιλίμπαρ να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Έσε και Ντάνι Γκαρθία, έχοντας διαθέσιμο απο την άλλη τον Τσικίνιο.
Η ΑΕΚ εξάλλου μετά το κάζο με το 1-1 κόντρα στην Σάμροκ Ρόβερς στο Conference League έχει πολύ δύσκολο έργο στο Παγκρήτιο απέναντι στον ΟΦΗ ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα ΑΚΤΟΡ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15:00
ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ AKTOR 15:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:00
ΟΦΗ – ΑΕΚ 17:30
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 19:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 21:00