Τα φώτα του ανακαινισμένου Embassy Theater άναψαν χτες το βράδυ για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Κόμισσα της Φάμπρικας».
Η κλασική κωμωδία των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη ανεβαίνει ξανά στην σκηνή, υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή, σε μία εντυπωσιακή παραγωγή της STAGES NETWORK.
Η παράσταση ανεβαίνει με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του Κώστα Πρετεντέρη.
Η «Κόμισσα της Φάμπρικας» είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν. Ένα καθρέφτισμα της διαχρονικής Ελλάδας των αντιθέσεων, της εξυπνάδας, της επιβίωσης, αλλά και της τρυφερότητας.
Η παράσταση είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ανεβάσματα της σεζόν με πολυπρόσωπο καστ, που χαρίζει στο κοινό δύο ώρες απολαυστικού, καλοδουλεμένου θεάτρου.