Κορωπί: «Ακόμη δεν θυμάμαι τι έγινε» – Αποκλειστικά στο MEGA η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο σπίτι της

Να επουλώσει τις πληγές της, σωματικές και ψυχικές μετά τα όσα βίωσε από τον άγριο ξυλοδαρμό της μέσα μέσα στο σπίτι τους, προσπαθεί η 40χρονη από το Κορωπί που μιλάει σήμερα, αποκλειστικά στο MEGA.

Το πρόσωπό της σημαδεμένο από τα βάναυσα χτυπήματα, παραμορφωμένο. Η 40χρονη Άγκνες «σπάει» τη σιωπή της.

Μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA Live News μέσα από το νοσοκομείο όπου παραμένει μία εβδομάδα μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Προσπαθεί να περιγράψει τί συνέβη το μοιραίο απόγευμα που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, μέσα στο σπίτι της, στο Κορωπί.

-Ακόμη δεν θυμάμαι καθαρά τι έγινε. Ακόμη δεν έχω το κινητό μου, το αυτοκίνητό μου, θυμάμαι ότι υποτίθεται πως θα πηγαίναμε να πάρουμε τον … (50χρονος) από το αεροδρόμιο, υποτίθεται ότι θα ερχόταν και ήταν τα γενέθλιά του. Τώρα εάν αυτό συνέβη ή όχι, δεν θυμάμαι.

-Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον… ότι ήταν εκείνος που σας χτύπησε.

-Αυτό δεν μπορώ να το πω ακόμη. Γιατί δεν, η μνήμη μου… ακόμη δεν θυμάμαι τα πάντα. Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε».

Τα σημάδια στο πρόσωπό της μιλούν πιο δυνατά απ’ τα λόγια.

«Μιλάμε για μία γυναίκα η οποία φέρει πίσω της ιστορικό και άλλης κακοποίησης από τον συγκεκριμένο σύντροφό της, όπως έχει δηλώσει. Το κύριο μέλημά της είναι να βρεθεί κοντά στα παιδιά της. Ο φόβος τον οποίο ασκεί ο κακοποιητής πάνω στο θύμα είναι κάτι το οποίο τον κάνει να γίνεται ελέγξιμος», είπε ο δικηγόρος της 40χρονης.

Ο 50χρονος σύντροφός της, που διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 40χρονης αλλά και για σωματική βλάβη σε βάρος του μεγάλου τους γιου, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα.

«Γύριζα από το αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα. Έχω και το αποδεικτικό εισιτήριο της πτήσης μου. Μπήκα στο σπίτι. Δεν παρατήρησα να υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Είδα την σύντροφό μου χτυπημένη και αμέσως κάλεσα την αστυνομία για βοήθεια».

Η κατάσταση της άτυχης Άγκνες σύμφωνα με τους γιατρούς, βελτιώνεται. Τα δύο μικρά αγοράκια της φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Παίδων κι εκείνη ζει με την αγωνία να τα πάρει ξανά αγκαλιά.

-Ανησυχείτε για τα παιδιά σας;

-Ναι, ανησυχώ για τα παιδιά μου. Δεν έχω υπάρξει ποτέ, ποτέ χώρια τους απ’ όταν γεννήθηκαν. Με κανένα από τα δύο. Και το μωρό μου… Το θηλάζω το μωρό μου. Και θέλω να τα αγκαλιάσω.

Η 40χρονη Άγκνες δίνει τη δική της μάχη. Να σταθεί ξανά στα πόδια της. Να γιατρέψει τις πληγές της. Και πάνω απ’ όλα να σμίξει με τα παιδιά της.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο