Ανήλικοι νταήδες απειλούν και βανδαλίζουν, πατούν τέρμα το γκάζι, χτυπούν κουδούνια και αναστατώνουν με τις φωνές τους γειτονιά στην Πετρούπολη. Όλα αυτά, συστηματικά τα τελευταία 2 χρόνια.
«Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε χάσει τον ύπνο μας, γίνεται συνεχώς ένας κακός χαμός, μουσική στη διαπασών, δεν μπορούμε ούτε στα μπαλκόνια μας να καθίσουμε. Έχουμε κινηθεί στην Αστυνομία, δεν έχουμε βγάλει κάποια άκρη», αναφέρει καταγγέλλουσα στο MEGA.
Η άγουρη συμμορία που αποτελείται από τουλάχιστον 20 νεαρούς, συστηματικά βάζει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, προκαλεί φθορές σε δημόσια πάρκα, ανάβει καπνογόνα δίπλα στο δάσος και εισβάλλει ακόμη και σε δημοτικά κτίρια. Αν και οι κλήσεις στην Αστυνομία είναι δεκάδες, οι ανήλικοι νταήδες συνεχίζουν ασταμάτητοι.
MEGA ντοκουμέντο
To MEGA παρουσιάζει αποκλειστικές εικόνες από την δράση τους, το περασμένο Σάββατο. Είναι μεσάνυχτα και η μουσική στο τέρμα. Οι κάτοικοι για ακόμη μία φορά ειδοποιούν τις Αρχές.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν άτυπες πεζές περιπολίες κυρίως τις νυχτερινές ώρες υπό τον φόβο των χτυπημάτων από την συμμορία ανηλίκων.
«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μέχρι και που έχουν ανοίξει και τα σχολεία. Με λοστούς μπαίνουν μέσα και πολλές φορές έχουμε καταλάβει ότι γίνεται ίσως και διακίνηση», προσθέτει η καταγγέλλουσα.
Οι κάτοικοι, προκειμένου να προστατευτούν, έχουν φτάσει στο σημείο να δημιουργήσουν ομαδική συνομιλία στα κοινωνικά δίκτυα για να ενημερώνει άμεσα ο ένας τον άλλον για ύποπτες κινήσεις των ανήλικων δραστών.