Γλυφάδα: 38χρονος άστεγος χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι 70χρονη που τάιζε αδέσποτα γατάκια

«Μάχη» για τη ζωή της δίνει 70χρονη στη Γλυφάδα μετά από άγρια επίθεση

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η 70χρονη γυναίκα από τη Γλυφάδα, η οποία δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από έναν 38χρονο άστεγο την ώρα που τάιζε τα αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 24ης Οκτωβρίου, στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας.

Ο δράστης, χωρίς καμία προειδοποίηση, χτύπησε την άτυχη γυναίκα πισώπλατα στο κεφάλι με μια πέτρα και προσπάθησε να διαφύγει, αφήνοντάς τη αιμόφυρτη στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και για τον νόμο παράβασης περί όπλων.

Μετά την επίθεση, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι έχει αποδράσει συνολικά 18 φορές από ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για πέμπτο συνεχόμενο 24ωρο σε κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο