O Παναιτωλικός μπήκε δυναμικά στο ματς, με τον Τσούρα να σκοράρει με μακρινό σουτ στο 3’.
Όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μπελεβώνης υπέπεσε σε πέναλτι για τράβηγμα στον Γώγο και ο Γιάκος με εύστοχη εκτέλεσε ισοφάρισε σε 1 – 1. Ο Ματσάν στο 13’ με ωραία ενέργεια έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός βρήκε τρίτο γκολ στο 61’ με σκόρερ τον Αγκίρε, ο οποίος έκανε και το τελικό 4 – 1.
Ο Χρήστος Κόντης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, όμως στο ματς με τον Ηρακλή ήταν υπηρεσιακός ο Στέλιος Βενετίδης. Αυτήν τη σύγχυση εκμεταλλεύτηκαν προσωρινά οι Θεσσαλονικείς και προηγήθηκαν στο 28’ με προβολή του Κούστα. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν επτά λεπτά αργότερα με τον Ράκονιατς, μία φάση που ο Ηρακλής διαμαρτύρεται για οφσάιντ στον Καραχάλιο που δίνει την ασίστ.
Ο ΟΦΗ καθάρισε τη νίκη στο φινάλε. Ο Νους στο 83’ με σουτ εντός περιοχής σκόραρε το 2 – 1. Στις καθυστερήσεις ο Σαλσέδο με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1 για τους γηπεδούχους.
Η 3η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου θα συνεχιστεί αύριο με τις αναμετρήσεις Αιγάλεω – Άρης, Ηλιούπολη – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Βόλος, Λεβαδειακός – Αστέρας, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Λάρισα.
Η Ηλιούπολη με αίτημα της στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζήτησε να αλλάξει η διαιτητική ομάδα του αγώνα με την ΑΕΚ και να οριστούν στο παιχνίδι ξένοι ελίτ διαιτητές.