Ωρωπός: Τέσσερα άτομα με μάσκες εισέβαλαν στο κομμωτήριο 30χρονου και τον ξυλοκόπησαν ανελέητα

Τέσσερις κουκουλοφόροι με σφυριά εισέβαλλαν σε κομμωτήριο και ξυλοκοπούν ανελέητα 30χρονο κομμωτή μπροστά σε πελάτες.

Τον χτυπούσαν επί ώρα με σφυρί στο κεφάλι και το σώμα.

Οι τέσσερις άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκαν άγρια στον 30χρονο κομμωτή μέσα στο κομμωτήριο του, στη Σκάλα Ωρωπού, αφού πρώτα διέλυσαν τη τζαμαρία του καταστήματος.

«Αντίκρισα τέσσερα άτομα με μάσκες χειρουργικές, να έρχονται από αυτή την πλευρά του δρόμου. Ρώτησα: «παιδιά, τι γίνεται», δε μου απάντησαν καθόλου. Μπήκαν μέσα με δυο σφυριά και ξεκίνησαν να βαράνε», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο νεαρός κομμωτής δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα κι έπεσε αιμόφυρτος. Η μαφιόζικη επίθεση έγινε χθες το μεσημέρι κι ενώ το κομμωτήριο ήταν γεμάτο κόσμο.

«Μπήκα μέσα να βοηθήσω, να χωρίσω, με βάρεσαν κι έμενα», πρόσθεσε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, παίρνοντας μαζί τους τα κλειδιά της μηχανής του θύματος.

Αυτόπτες μάρτυρες και περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Περιπολικά και δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απέκλεισαν την περιοχή.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Οι Αρχές εξετάζουν  όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και την περίπτωση επίλυσης προσωπικών διαφορών ή ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Συγκεντρώνουν μαρτυρίες, πληροφορίες και βιντεοληπτικο υλικό για τον εντοπισμό των δραστών.

Η επίθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της  περιοχής, καθώς είχε  χαρακτηριστικά μαφιόζικης ενέργειας κι έγινε μέρα μεσημέρι.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο