Τρίκαλα: Προφυλακίστηκε ο 18χρονος που έπνιξε με πετσέτα τη μητέρα του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 18χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του στα Τρίκαλα.

Ο νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, όπου απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών για τη δολοφονία της μητέρας του την περασμένη Τρίτη.

Μετά από την απολογία του, οι συνήγοροι υπεράσπισής του ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης σε δημόσιο ψυχιατρικό κατάστημα.

Το χρονικό

Την περασμένη Τρίτη, ο 18χρονος και η μητέρα του κάθονταν και παρακολουθούσαν τηλεόραση. Σε κάποια στιγμή, ο δράστης πήρε μία πετσέτα, την τύλιξε γύρω από τον λαιμό της και της προκάλεσε ασφυξία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση είχε τόσο μένος που δεν σταμάτησε να σφίγγει την πετσέτα γύρω από τον λαιμό της μητέρας του ακόμα και μετά τον θάνατό της. Έπειτα, τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία.

Ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του στις Αρχές, οι συνήγοροί του ωστόσο απορρίπτουν την ομολογία του εφήβου ως προς το σκέλος που είπε στους αστυνομικούς ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία για μήνες.

Ο θείος του θα μιλήσει για μία προβληματική κατάσταση.

«Μας έχουν, λέει, ένα τοστ πρωί για να το έχουμε όλη την ημέρα».

Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο