Euroleague: «Επικίνδυνες» εκτός έδρας αποστολές για Ολυμπιακό & Παναθηναϊκό

Στον απόηχο της σύλληψης του διαιτητή Ούρος Νίκολιτς, που κρατείται από τις αστυνομικές Αρχές στο Βελιγράδι κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η Ευρωλίγκα συνεχίζει τη ζωή της χωρίς αυτόν, με την 6η αγωνιστική που ολοκληρώνεται απόψε με… αιώνιους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο για να παίξει με την Μπάγερν χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει στην Μπολόνια χωρίς τους τραυματίες Χολμς, Καλαϊτζάκη, Σαμοντούροφ την 4η σερί νίκη του. Απέναντι στη Βίρτους, από την οποία έχει μία ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες.

Ελληνική σύναξη στη Σόφια με Ιτούδη, Δέδα από τη μία μεριά και Σπανούλη, Κατζούρη, Χαραλαμπίδη από την άλλη. Νικήτρια τελικά ήταν η Χάποελ του Ιτούδη επί της Μονακό του Σπανούλη με 85 – 77 και με τον Μίτσιτς πρωταγωνιστή να σκοράρει 22 πόντους. Κατά τα λοιπά, η Ζαλγκίρις πέρασε από τη Βαρκελώνη με 88 – 73 και η Βαλένθια από το Μιλάνο με 103 – 100, ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει ακάθεκτος νικώντας και την Μπασκόνια με 90 – 72, ενώ η Βιλερμπάν επικράτησε του Ντουμπάι με 85 – 79.

ΝΒΑ

Βόμβα μεγατόνων στο ΝΒΑ. Ο προπονητής των Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, και γκαρντ των Χιτ, Τέρι Ροζίερ, βρίσκονται μεταξύ των 30 και πλέον συλληφθέντων για συμμετοχή σε δύο ξεχωριστές αλλά σχετιζόμενες υποθέσεις παράνομου στοιχηματισμού σε αγώνες ΝΒΑ και χειραγώγησης παρτίδων πόκερ.

Τα κυκλώματα που εξάρθρωσε το FBI λειτουργούσαν υπό την σκέπη της Μαφίας και είχαν λεία εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Ισραήλ δύο χρόνια μετά την 7η Οκτωβρίου

Απόρρητο