Με δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη η Μπενφίκα επικράτησε 2-0 της Τσάβες και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Πορτογαλίας.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει, οι οπαδοί της Μπενφίκα χειροκροτούν τον Έλληνα φορ. Με δύο γκολ του 26χρονου επιθετικού η ομάδα της Λισαβόνας νίκησε 2 -0 στο γηπεδο της Τσάβες και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του κυπελλου Πορτογαλίας.
Ο Παυλίδης εβαλε το πρωτο γκολ με καταπληκτικό σουτ στο 8ο λεπτό για το 1 – 0. Εξίσου εξαιρετικό ήταν και το τελικό 2 – 0 από τον Έλληνα άσο στο 80′ .Ένατο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη, σε 16 αγώνες την εφετινή σεζόν.
Νότιγχαμ Φόρεστ
Στην Αγγλία παρελθόν για την Νότιγχαμ ο Άγγελος Ποστέκογλου, 39 ήμερες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Η Φόρεστ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον 60χρονο προπονητή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι και την ήττα 3 -0 στο γήπεδο «Σίτι Γκράουντ».
Ο Ποστέκογλου αποχώρησε χωρίς νίκη από την Νοτιγχαμ. Δύο ισοπαλίες και έξι ήττες σε οκτώ αγώνες.
Η Τσέλσι προηγήθηκε με το γκολ του Ατσεαμπόνγκ στο 49ο λεπτό και έβαλε και δεύτερο σε διάστημα τριών λεπτών με εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Νέτο. Το τελικό 3 – 0 για τους Λονδρέζους έγινε στο 84′ με σουτ του Τζέιμς στην περιοχή. 4η νίκη στην Premier League για την Τσέλσι.
Μάντσεστερ
Στο Μάντσεστερ ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Ερλιγκ Χάαλαντ, έδρασε δις προς όφελος της Σίτι.
Ο 25χρονος φορ έβαλε το πρώτο γκολ στο ματς με την Έβερτον στο 58ο λεπτό και έκανε το τελικό 2 -0 με ακόμη ένα σουτ εντός περιοχής στο 63′. Ενδέκατο γκολ για τον Νορβηγό σταρ της Σίτι στο πρωτάθλημα.