Βίντεο σοκ από την επίθεση 17χρονης σε ανήλικη έξω από σχολείο – Στο MEGA η μητέρα του θύματος

Μία ακόμη υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκου φέρνει στο φως το MEGA. Ένα 13χρονο κορίτσι δέχθηκε άγρια επίθεση από 17χρονη, κοντά στο σχολείο της, με την παρέα της να βιντεοσκοπεί όσα συνέβησαν. Η μητέρα του κοριτσιού ξεσπάει, μιλώντας στο MEGA.

-Θέλω να φύγω.

-Ρε πες μου ότι έλεγες μ… και θα φύγεις να πας στην ευχή της Παναγίας.

-Φτάνει, φτάνει! Ξεκουμπίσου όπως είσαι!

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA κόβει την ανάσα. Το θύμα ένα κορίτσι 13 ετών από την Κεφαλλονιά δέχεται λεκτική και σωματική βία στη μέση του δρόμου, από μία 17χρονη και την παρέα της. Με τα κινητά τους καταγράφουν το άγριο σκηνικό.

-Θέλω λόγο! Πάμε πάλι… Ένα, δύο…

-Δεν ξέρω…

-Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις;

-Μπορώ να φύγω τώρα;

«Ζητούσε συνέχεια να φύγει, επί της ουσίας την κρατούσαν με το έτσι θέλω εκεί, την κρατούσε και όμηρο με το έτσι θέλω», λέει η μητέρα της στο MEGA.

Όπως λέει η μητέρα της 13χρονης, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι τρομοκρατημένο και δεν είπε κουβέντα σε κανέναν.

«Να έχω ένα παιδί ξυλοκοπημένο στο σπίτι και να μη μου έχει πει τίποτα για την περιπέτεια που πέρασε; Ήταν οργανωμένο ότι θα την χτυπήσουνε γιατί σκοπός της κοπέλας ήταν να δείξουν (το βίντεο) στους συνομήλικους. Το έστειλε παντού στους φίλους της, σε μία ομαδική που είχε».

Σοκάρουν οι απειλές της 17χρονης

Ακόμη, όμως, και μετά την επίθεση, η 17χρονη συνέχισε τις απειλές, με ηχητικά μηνύματα που έστελνε στην 13χρονη. Το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA είναι ενδεικτικό για τον εφιάλτη που βίωνε η νεαρή μαθήτρια.

«Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, ό,τι και να λες πήγαινε λέγε ό,τι θέλεις, ό,τι θες. Εάν μάθω όμως ότι μαθεύτηκε, σε έχω ξεφτιλίσει, μόνο αυτό έχω να σου πω».

«Εδώ και τρία χρόνια, από τα 11 της, με την εισαγωγή της στο Γυμνάσιο, την κόρη μου την κακοποιεί, την έβλεπε στην πλατεία τα απογεύματα, τα καλοκαίρια, την έφτυνε μέσα στα μούτρα, την χλεύαζε, την χτύπαγε μπουνιές μπροστά στον κόσμο συστηματικά, αυτή ήταν η τρίτη φορά που την ξυλοκόπησε», προσθέτει η μητέρα της.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 17χρονη και τους γονείς των ανήλικων κοριτσιών που ήταν μπροστά στην επίθεση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Αγοραπωλησία όπλου στο σχολείο

Νεανική βία και παραβατικότητα, εκτός ορίων. Σε Λύκειο στο Ηράκλειο της Κρήτης, 15χρονοι μαθητές έκαναν αγοραπωλησία αεροβόλου όπλου στο… προαύλιο!

«Του το είχε πει από την προηγούμενη ότι θα του το φέρει (το όπλο). Ο μπαμπάς του, το είχε πάρει λάθος πάλι και αυτό σα γονέας να του πάρει τέτοιο πράγμα», είπε ο πατέρας 15χρονου.

Το αεροβόλο, που ο ένας 15χρονος ήθελε να το πουλήσει έναντι 30 ευρώ, εντοπίστηκε από την διευθύντρια. Στην ίδια παρέα ήταν κι ένας τρίτος μαθητής, που επίσης φέρεται να είχε αεροβόλο στην τσάντα του.

Για τα τρία παιδιά δρομολογήθηκε αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο