Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» Τεττέη και Παντελίδη από την Κηφισιά

Ο Τεττέη και ο Παντελίδης της Κηφισιάς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει στον Παναθηναϊκό. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής, στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ στον Ολυμπιακό υπολογίζεται κανονικά ο Ρέτσος για τη Λάρισα και τη Βαρκελώνη.

Σε συμφωνία με την Κηφισιά για την απόκτηση τόσο του Ανδρέα Τεττέη όσο και του Παύλου Παντελίδη προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Τεττέη θα ενσωματωθεί στους «πράσινους» τον ερχόμενο Γενάρη, ενώ ο Παντελίδης τον προσεχή Ιούνιο.

Το κόστος των δυο μεταγραφών θα αγγίξει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Απομένει να αποσαφηνιστεί το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει η Κηφισιά για τους δυο παίκτες.

Πριν από λίγο, ο Ανδρέας Τεττέη προχώρησε σε ένα post στα social media επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την είδηση. “Τα όνειρα παραμένουν όνειρα μέχρι να ξυπνήσεις και να τα κάνεις αληθινά”, ήταν το μήνυμα του Έλληνα επιθετικού.

Στο αγωνιστικό και ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για την 7η αγωνιστική Ρενάτο Σάντσες και Πελίστρι παραμένουν εκτός μάχης.

ΑΕΚ

Από την πλευρά της η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Λάζαρος Ρότα και Λούκα Γιόβιτς αν και επέστρεψαν με τραυματισμούς από τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων έδωσαν κανονικά το παρών στην σημερινή προπόνηση.

ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ διατηρείται η αγωνία για τη συμμετοχή των Ζίβκοβιτς, Πέλκα και Τσάλοφ στο ντέρμπι με την Ένωση.

Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει κανονικά τον Παναγιώτη Ρέτσο για τους αγώνες με τη Λάρισα και την Μπαρτσελόνα.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Ροντινέϊ και Στρεφέτσα.

Εξάλλου, σε βίντεο της Stoiximan και του Ολυμπιακού στα social media, ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έδωσε τις δικές του απαντήσεις χωρίς… η μπάλα να πέσει στο έδαφος!

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο