Στις 15 Οκτωβρίου, στο θέατρο Παλλάς ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα με τίτλο «DALIDA - La Diva», που είναι αφιερωμένη σε μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες του 20ού αιώνα. Την μοναδική Δαλιδά!
Έπειτα από τις προηγούμενες sold out παραστάσεις της η Όλγα Βενέτη «συναντά» για μια ακόμη φορά επί σκηνής την τραγουδίστρια που υπήρξε έμπνευσή της και συνυπάρχει συμβολικά μαζί της σε μια εμπειρία που οδηγεί το κοινό στην απόλυτη μουσική μέθεξη.
Το «DALIDA – LA DIVA» είναι μια υπερπαραγωγή, ωδή στη γυναίκα – μύθο που σφράγισε την εποχή της με το πλούσιο και διαχρονικό της έργο και εξακολουθεί να σαγηνεύει το κοινό με την μυθιστορηματική ζωή της.
Η Δαλιδά υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες τραγουδίστριες του 20ού αιώνα.
«Για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής να ενσαρκώσω της Δαλιδά. Είναι ένα υπερθέαμα και μία γιορτή αυτή η παράσταση», είπε η Όλγα Βενέτη μιλώντας στο MEGA.