Προς απέλαση ο 19χρονος αλλοδαπός που είχε επιτεθεί σε οδηγό του Μετρό

Απελαύνεται με συνοπτικές διαδικασίες ο Ιρακινός που επιτέθηκε σε οδηγό του μετρό στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ξεκινάει η διαδικασία ανάκλησης για το καθεστώς ασύλου του 19χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες, Τετάρτη, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε οδηγό του Μετρό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» σε συρμό της Γραμμής 3 του Μετρό.

Η ΣΤΑ.ΣΥ υπέβαλε μήνυση όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, καθώς ο ίδιος δράστης είχε επιτεθεί σε Γερμανό τουρίστα στον σταθμό «Νομισματοκοπείο» στις 6 Αυγούστου 2025. Για εκείνη την υπόθεση, ο 19χρονος είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Μόλις ο οδηγός του συρμού της Γραμμής 3 δέχτηκε την επίθεση στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», η υπηρεσία ασφάλειας και το προσωπικό φύλαξης της ΣΤΑ.ΣΥ κάλεσαν την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο