Σε εξέλιξη είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Ωδείο Αθηνών.
Στην παρουσίαση του βιβλίου είχαν προκληθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Είχαν αποδεχθεί τις προκλήσεις και οι τρεις, αλλά αιφνιδιαστικά έγινε γνωστό ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα δώσει το παρών στην παρουσίαση.
Η εξήγηση από συνεργάτες του κύριου Σαμαρά κάνει λόγο για «προσωπική επιλογή». Ο Αντώνης Σαμαράς εύχεται «κάθε επιτυχία στο βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη» συμπλήρωσαν.
Η τυπική χειραψία μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή συγκέντρωσε τα βλέμματα και τα φλας.
Ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το Ωδείο Αθηνών είπε ότι «η ΝΔ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης εν συνόλω».