Απολογούνται τα μέλη του κυκλώματος που κατηγορούνται για εικονικά τιμολόγια & απάτη ΦΠΑ

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας, έπειτα από μαραθώνιες απολογίες, στους πέντε από τους εννέα κατηγορούμενους οι οποίοι απολογήθηκαν εχθές για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να διέπραττε φορολογικές απάτες, ενώ σήμερα απολογούνται άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η οργάνωση φέρεται να διέπραττε τις φορολογικές απάτες, με στόχο την επιστροφή μεγάλων χρηματικών ποσών από ΦΠΑ και παρακρατηθέντες φόρους εισοδήματος.

Οι κατηγορούμενοι στο σύνολό τους αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Εκτός από τον κατηγορούμενο στον οποίο αποδίδεται ρόλος αρχηγού, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο αδελφός του, δημοτικός υπάλληλος, καθώς και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι συνδέονται από τις Αρχές με τις εικονικές εταιρείες.

Μετά το τέλος των μαραθώνιων απολογιών, ένας ακόμα κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με «βραχιολάκι», ο οποίος μάλιστα έπεσε από τα σκαλιά του πρώτου ορόφου, του κτιρίου 10 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακόμα τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο