Η 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεκίνησε σήμερα.
Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα απέναντι στον Άρη μόλις στο 18ο λεπτό με την κεφαλιά του Σαλσίδο. Οι Κρητικοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 61΄με σκόρερ τον Νέιρα. Στο 80ο λεπτό ο Αποστολάκης με ωραία ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας, ο Ντε Μάρκο έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανσερραϊκό κόντρα στον Αστέρα στο 21ο λεπτό. Οι Αρκάδες βρήκαν την ισοφάριση στο 57΄ με το γκολ του Γκονζάλες. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το γκολ του Μάρας στο 88ο λεπτό.
Στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Λονδίνο, θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ροντινέι, Γιάρεμτσουκ και Ρέτσο, ενώ εκτός έμεινε και ο Στρεφέτσα. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος στόπερ Γκουστάβο Μάνσα. Μουζακίτης και Σιπιόνι διεκδικούν μία θέση στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Ταρέμι στην επίθεση.
Μετά την ήττα από τη Θέλτα, ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από σχεδόν έναν μήνα.
Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Κηφισιά στο Περιστέρι, ενώ ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς υποδέχεται τον Ατρόμητο.
Το αυριανό πρόγραμμα, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Κηφισιά – ΑΕΚ, Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Ατρόμητος.