Euroleague: Ηττήθηκε από τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

Ήττα και στο μπάσκετ για την 2η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να έχει επιθετικό μπλακ άουτ στο φινάλε του αγώνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον κερδίζει 89-77. Απόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε διπρόσωπος στη Μαδρίτη και η Ρεάλ το εκμεταλλεύτηκε, νίκησε με 89-77 τους Ερυθρόλευκους, που επιστρέφουν από την Ισπανία με απολογισμό 1 νίκη και 1 ήττα.

Το ξεκίνημα για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ονειρικό. Ντόρσεϊ, Φουρνιέ, Βεζένκοβ και Παπανικολάου μέτρησαν 7/7 τρίποντα και οι Πειραιώτες ξέφυγαν με διψήφιες διαφορές, όμως το δεύτερο μέρος και δη το τελευταίο δεκάλεπτο δεν ήταν το ίδιο.

Το 7/7 μετατράπηκε σε 8/27 τρίποντα, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για περίπου επτά λεπτά χωρίς σκορ μεταξύ 3ης και 4ης περιόδου και η Ρεάλ πανηγύρισε στο τέλος την πρώτη της νίκη στην Euroleague. Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ο Ντόρσεϊ, που χάρη στο εκρηκτικό του ξεκίνημα τελείωσε το ματς με 20 πόντους.

Ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε τις 748 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη». Έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον Γιώργο Πρίντεζη, που ευχήθηκε στον αρχηγό του Ολυμπιακού με αρκετή δόση χιούμορ.

«Για τον Κωστάρα, ε; Φτάσαμε στο σημείο να μας περνάνε τα γατάκια σε συμμετοχές. Πωωωω! Τι να κάνεις…»

Απόψε ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μπαρτσελόνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 2/2 στη διαβολοβδομάδα.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο