Δύο σοβαρά τροχαία με τραυματίες και σοβαρές υλικές ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα έγιναν στη Θεσσαλονίκη.
Δυτική Θεσσαλονίκη
Ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/9) στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Αναγεννήσεως, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε βιτρίνα μαγαζιού, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.
Το όχημα αρχικά προσέκρουσε στη βιτρίνα του καταστήματος και, την ώρα που ο οδηγός έκανε όπισθεν για να απεγκλωβιστεί, τυλίχθηκε εν κινήσει στις φλόγες. Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή, πριν εγκλωβιστεί.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με ελαφρά τραύματα ενώ οι ανακριτικές αρχές ήδη συγκεντρώνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, για τα ακριβή αίτια του σοβαρού ατυχήματος.
Συκιές
Παράλληλα, αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλαβαν έναν 37χρονο που οδηγούσε επικίνδυνα στις Συκιές, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε οκτώ σταθμευμένα οχήματα.
Ο άνδρας αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό.