Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

Την Πέμπτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις μέσα στη μέρα στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα, πιθανόν και σποραδικές καταιγίδες, στη Μακεδονία.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια και γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις και βροχές μικρής έκτασης και διάρκειας περιμένουμε στα ορεινά του ηπειρωτικού κορμού της χώρας. Μεγαλύτερα θα είναι τα διαστήματα με ήλιο στα νησιά του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, όπου θα κυμανθεί κοντά στους 27 – 29 βαθμούς και 30 – 31 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο, το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι 30 βαθμούς νοτιότερα και δεν θα ξεπεράσει γενικά τους 28 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητοί 2 – 3 μποφόρ, σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέχρι 5 μποφόρ. Βόρειοι βορειοδυτικοί οι άνεμοι στο Αιγαίο 3 – 5 μποφόρ, σταδιακά από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει λιακάδα. Η θερμοκρασία από 19 – 30 βαθμούς, με βόρειους ανέμους στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3 – 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται κατά περιόδους νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 19 – 28 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς στον Θερμαϊκό και το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν έως 5 μποφόρ.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο