Το «Buongiorno» τρύπωσε στα παρασκήνια του «Χαμογέλα και Πάλι»

Στα παρασκήνια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» τρύπωσε η κάμερα του «Buongiorno», όπου συνάντησε όλους τους συντελεστές.

Η δυναμική παρέα ου σαββατοκύριακου επέστρεψε και το «Buongiorno» ήταν εκεί να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές.

«Καλή αρχή, καλή σεζόν και στο Buongiorno. Καλά πήγε η πρώτη μέρα, είχαμε πολύ άγχος. Η παρέα που κερδίζει δεν αλλάζει, μεγαλώνει», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η Σίσσυ είναι η ασφάλειά μας. Ξέρει πως ότι και να γίνει θα πάει καλά το πράγμα. Με το που τελείωσε η συνέντευξη με την Μαρία Καρυστιανού ε΄βαλα τα κλάματα. Έκλαιγε και εκείνη. Με ενοχλούν πολλά στον χώρο της δημοσιογραφίας», είπε ο Νίκος Συρίγος.

«Νιώθω χαρούμενη, ασφαλής, έτοιμη και δημιουργική», τόνισε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Νόρα Καούρη υπογράμμισε: «Είμαι στην ομάδα τηε Σίσσυς 5 χρόνια. είναι μια παρουσιάστρια που με εμπιστεύθηκε με αυτή την θέση και θα της είμαι ευγνώμων παντοτινά».

Ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε: ««Ο κάθε άνθρωπος που αγαπάει μία δουλειά μπορεί να την κάνει. ακόμη και αν είναι ηθοποιός ή τραγουδιστής. Ο Γρ. Αρναούτογλου και η Ε. Μενεγάκη δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά κάνουν καλές συνεντεύξεις».

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο