Το «Χαμογέλα και Πάλι» τρύπωσε στα παρασκήνια του «Buongiorno»

Στα παρασκήνια της εκπομπής «Buongiorno» τρύπωσε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», όπου συνάντησε όλους τους συντελεστές, μία εβδομάδα σχεδόν μετά την πρεμιέρα τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Σίσσυ μου καλή σεζόν, όλα τα καλά σε όλα τα παιδιά, στο πλατό, στο κοντρόλ», ευχήθηκε η Φαίη Σκορδά στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεύτερη χρονιά ‘Buongiorno’. Τρύπωσα, έμεινα», λέει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είχα προτάσεις. Εγώ φέτος δεν είχα αυτό που λέμε το ‘στομάχι’ για να κάνω κάτι το οποίο να ηγούμαι εγώ, να έχω την ευθύνη του, ίσως και δεν ήταν και κάτι το οποίο μου ταίριαζε. Αποδεικνύεται ότι σταδιακά στην τηλεόραση οι παρέες κάνουν τη διαφορά».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέει:

«Κάθε χρόνο έχω αυτό το δημιουργικό άγχος, λίγο ανυπομονώ, κάποια πράγματα γνωρίζω, θέλω να μάθω τα υπόλοιπα».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους διαπληκτισμούς τους λέει:

«Νομίζω ότι είναι τιμή μου να διαφωνήσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Σου κάνει την τιμή να ασχοληθεί μαζί σου και να μαλώσει».

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησαν επίσης η Ευάνα Ζουμπούρογλου, ο Άρης Καβατζίκης και η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο