Η απεργία πείνας για 6η ημέρα του Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα, ο οποίος ζητεί την εκταφή του γιου του, θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, προκάλεσε την εκ νέου παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και συζητήσεις για το πόσο κοντά είναι ο πρώην πρωθυπουργός στην δημιουργία νέου φορέα.
Γαλάζιοι βουλευτές πάντως δήλωσαν ότι «ακούνε» με προσοχή την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.
Στην δημοσκόπηση της Interview που βλέπει θετικά σε ποσοστό 25% ένα κόμμα με επικεφαλής την Μαρία Καρυστιανού, αναφέρθηκε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι».
«Για μένα, αυτό το 25% αν είναι αληθινό, δείχνει ότι η κοινωνία δεν θέλει κάτι προερχόμενο από το σύστημα. Δεν βλέπω κάτι τέτοιο για μένα. Όμως και εγώ είμαι μέσα σε αυτό το 25% που νιώθει αυτήν την ανάγκη».
Κυβερνητικό πρόγραμμα καταθέτει τον Νοέμβριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όχι σε φθαρμένα υλικά λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, που μίλησε στο MEGA Σαββατοκύριακο.
Την ίδια ώρα, αναταράξεις προκαλούνται στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς από τα σενάρια για την δημιουργία κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα.
Η έκδοση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα στο τέλος του χρόνου, θα εκκινήσει νέες συζητήσεις για το μέλλον της κεντροαριστεράς.