Συγκλονιστική δωρεάν συναυλία στο Βατικανό – «Μάγεψε» ο Αντρέα Μποτσέλι

Μια μοναδική δωρεάν συναυλία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ντόπιοι και τουρίστες που βρέθηκαν στην Ρώμη χθες το βραδυ. Ο Αντρέα Μποτσέλι ένωσε την φωνή του με τον Φαρέλ Ουίλιαμς και άλλους μεγάλους αστέρες που μάγεψαν το κοινό.

Ο Αντρέα Μποτσέλι τραγουδά το Ave Maria στην κατάμεστη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Ο Ιταλός τενόρος ερμηνεύει το αμερικανικό εκκλησιαστικό τραγούδι Amazing Grace για την μεγάλη συναυλία με τίτλο «Χάρη στον Κόσμο».

Εμπνευστής και σκηνοθέτης της βραδιάς μαζί με τον Αντρέα Μποτσέλι, ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής, Φαρέλ Ουίλιαμς.

Με την βοήθεια drones, η μορφή του Πάπα Φραγκίσκου φώτισε τον ουρανό της Ρώμης επάνω από το Βατικανό.

Στη σκηνή ανέβηκε επίσης η μοναδική Τζένιφερ Χάντσον και ο μαγευτικός Τζον Λέτζεντ.

Η βραδιά, που ήταν το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων για την τρίτη Παγκόσμια Συνάντηση για την Ανθρώπινη Αδελφότητα, έκλεισε με τον Φαρέλ Ουίλιαμς να δίνει κέφι στη λαοθάλασσα που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να παρακολουθήσει αυτή τη δωρεάν συναυλία.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο