Τροχαίο στην Εθνική Κορίνθου – Πατρών: Ηλικιωμένη οδηγούσε ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα – 2 νεκροί

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών, όταν μία 70χρονη οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Το τροχαίο άφησε πίσω του δύο νεκρούς και ένα τραυματία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 70χρονη γυναίκα από το Αίγιο μπήκε στην Εθνική Οδό από τον κόμβο των Σελιανιτίκων και, αποπροσανατολισμένη, κινήθηκε για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Παρά τα σήματα και τις προσπάθειες διερχόμενων οδηγών να την αποτρέψουν, συνέχισε την πορεία της.

Λίγο πριν τις σήραγγες της Παναγοπούλας επιχείρησε μοιραία αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 70χρονης τυλίχθηκε στις φλόγες, με την ίδια να εγκλωβίζεται και να βρίσκει φρικτό θάνατο.

Ο 54χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα. Ο συνοδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου με πολλαπλά κατάγματα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο