Ευρωμπάσκετ: Στα ημιτελικά η Γερμανία – Νίκησε τη Σλοβενία του Ντόνσιτς

Στον τελευταίο προημιτελικό, η Γερμανία απέκλεισε τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς και προκρίθηκε στους τέσσερις. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία για μια θέση στον τελικό. Πολλά παράπονα για την διαιτησία από τους Σλοβένους.

‘Ενας, αλλά «κούκος».

Ο Λούκα Ντόνσιτς κοίταξε στα «μάτια» τη Γερμανία και η Σλοβενία για 35 λεπτά διεκδικούσε τη νίκη και την πρόκριση στον ημιτελικό, αλλά η κούραση και η εν γένει συμπεριφορά των διαιτητών από την αρχή της αναμέτρησης στον σουπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ δρομολόγησαν την κατάληξη στη Ρίγα.

Νίκη της Γερμανίας 99-91 και είσοδος στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ.

Ο Ντόνσιτς χρεώθηκε με τεχνική ποινή μόλις στο δεύτερο λεπτό, έκλεισε το ημίχρονο με τρία φάουλ και υποχρεώθηκε να είναι με τέσσερα στο παρκέ από την αρχή της τρίτης περιόδου όπου με αυτή τη χειρονομία έδειξε στους διαιτητές πως χρηματίστηκαν. 39 πόντοι,10 ριμπάουντ και 7 ασίστ η στατιστική του. Ρεκόρ προημιτελικών οι 39 πόντοι του Σλοβένου, στα χρονικά της διοργάνωσης.

Η Γερμανία βρήκε την ευστοχία της στην καθοριστική στιγμή Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μεα τού την εμπειρία τους και ηγέτη τον Φρανζ Βάγκνερ με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ πανηγυρισαν τη μεγάλη νίκη στη Λετονία.

Αντίπαλος της Γερμανίας στον ημιτελικό η Φινλανδία.

Στον προημιτελικό με την έτερη έκπληξη της διοργάνωσης Γεωργία ήταν η νικήτρια 93 -79 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού για πρωτη φορά στην ιστορία της.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο