Εθνική: Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας για το +5 και το Μουντιάλ

Σε λίγη ώρα η Εθνική ποδοσφαίρου υποδέχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την αντίστοιχη της Δανίας για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Με νίκη η Εθνική μας ξεφεύγει πέντε πόντους από τη Δανία η οποία είναι ο βασικός ανταγωνιστής της για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στα τελικά

Ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος, ξεκάθαρος. Πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2026, σε Καναδά, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Μεξικό.

Ο δρόμος, γεμάτος εμπόδια. Η Δανία, το υψηλότερο όλων. Τόσο μεγάλο, όσο και η ευκαιρία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, να νικήσει τους Ρόλιγκανς απόψε, στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με το τρίποντο να εκτοξεύει τη διαφορά στο +5 από τους Δανούς, μόλις στη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης, αλλάζοντας τις ισορροπίες του ομίλου, μετά του 0-0 των φιλοξενούμενων με τη Σκοτία στην πρεμιέρα των ομίλων.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να εκμεταλλευτούν το εμφατικό 5-1 επί της Λευκορωσίας την 1η αγωνιστική και με τη βοήθεια του κόσμου, που εξάντλησε τα εισιτήρια, να δείξουν ότι οι ατυχίες του 2018 και του 2022 δεν θα συνεχιστούν.

Σε επίπεδο συλλόγων, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 στο “Σεραφείδειο” του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Τα γκολ πέτυχαν οι Αντονί Μαρσιάλ και Δημήτρης Καλοσκάμης, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης πραγματοποίησε ο Μάρκο Γκρούγιτς.

Στον Ολυμπιακό επέστρεψαν σήμερα στο Ρέντη, μετά το 3ήμερο ρεπό με τους Ποντένσε και Στρεφέτσα να ανεβάζουν ρυθμούς.

Τέλος, αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθεί η έδρα του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς Παγκρήτιο Στάδιο εξετάστηκε σήμερα από την αρμόδια υπηρεσία της Λίγκας και δεν είναι 100% έτοιμο.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο