Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους & εγγύηση 50.000 ευρώ η 45χρονη που ενεπλάκη στο τροχαίο με εγκατάλειψη

Ελεύθερη με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 45χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο στη Θέρμη με 2 σοβαρά τραυματίες τους οποίους και εγκατέλειψε.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 45χρονη οδηγός, που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τη σφοδρή σύγκρουση με άλλο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και την αποχώρησή της από το σημείο του ατυχήματος.

Οι όροι που τις επιβλήθηκαν:

-Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

-Εμφάνιση στο Α.Τ

-Στέρηση ικανότητας οδήγησης

-Εγγύηση 50.000€

Η γυναίκα ακολουθήσε την ίδια υπερασπιστική γραμμή, λέγοντας πως το τροχαίο στη Θέρμη συνέβη όταν έσκυψε για να κλείσει τον κλιματιστικό και ξαφνικά βρέθηκε στην άλλη πλευρά του δρόμου και δεν είχε αντίληψη του χώρου και σκοτείνιασαν όλα.

Ανέφερε ότι έπαθε προσωρινή αμνησία όταν μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Επιπλέον ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των δυο παιδιών που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ σε σοβαρή κατάσταση.

Τις επόμενες μέρες θα κληθούν και η φίλη της που ήταν μαζί την μέρα του τροχαίου αλλά και ο μάρτυρας που κάλεσε την αστυνομία μετά το ατύχημα.

Τι είπε η 45χρονη στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη, σε απολογητικό υπόμνημά της προς την ΕΛΑΣ, υποστήριξε ότι κατά τη διαδρομή προς το σπίτι της έσκυψε να ανοίξει τον κλιματισμό του πολυτελούς οχήματος. Από εκεί και μετά, όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται τίποτα, παρά μόνον τα αίματα στο πρόσωπό της και τον πόνο όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Εκεί, όπως υποστηρίζει, έμαθε ότι την είχε μεταφέρει η φίλη της και τότε της είπαν ότι συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά δήλωση των συνηγόρων της, στην 45χρονη δεν ανιχνεύθηκε αιθανόλη (αλκοόλ) στο αίμα της, κατά τις εξετάσεις που της έγιναν.

Η 45χρονη ρωτήθηκε εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κάποια άλλη ναρκωτική ουσία. Η ίδια απάντησε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά είχε πάρει ένα ηρεμιστικό χάπι όταν πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν σε σοκ.

Υποστήριξε ότι δεν είδε κανένα αυτοκίνητο, κανέναν τραυματία και ότι «σκοτείνιασαν» όλα και δεν είχε ορθή αντίληψη του χώρου.

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος των τραυματιών που εγκατέλειψε η 45χρονη στη Θέρμη

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο