Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Λαμία. «Κοινωνία Ώρα MEGA»
Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 30χρονος στην Λαμία.
Όλα έγιναν ένα Σάββατο βράδυ όταν επέστρεφε στο σπίτι του στην Λαμία από ένα γαμήλιο πάρτι περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα.
Τότε δυο άνδρες φαίνεται πως του έστησαν καρτέρι και φορώντας κουκούλες για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους, τον πλησίασαν, ο ένας από την πλευρά του οδηγού και ο άλλος από την πλευρά του συνοδηγού και υπό την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασαν να βγει από τη θέση του, να πάει στο πίσω κάθισμα.
Οι δράστες μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο, τον οδήγησαν και τον πήγαν σε μία ερημική περιοχή, στην περιοχή του Κάστρου της Λαμίας, και εκεί με απειλές και ασκώντας βία τον ανάγκασαν να τους δώσει τους κωδικούς από τις κάρτες του και ταυτόχρονα να ανεβάσει το όριο ανάληψης. Και αυτό γιατί υπήρχε η πληροφορία ότι ο ίδιος ο 30χρονος είχε στην τράπεζα περίπου 11.000 ευρώ.
Φαίνεται πως αυτή την πληροφορία την είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινά του πρόσωπα, είχαν οι άνδρες την πληροφορία και ήξεραν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα στην τράπεζα.
Ο ένας εκ των δραστών έμεινε στο αυτοκίνητο και ο άλλος πήρε την κάρτα, πήγε στη Λάμια και κατάφερε να κάνει ανάληψη 4λ.000 ευρώ. στην συνέχεια ξαναπηγαίνει στο αυτοκίνητο και οι δύο ληστές ανάγκασαν τον 30χρονο να πάνε και σε άλλες περιοχές δοκιμάζοντας και άλλες κάρτες. Η λεία των δραστών ανήλθε στα 6.300 ευρώ.
Συνελήφθησαν
Οι δυο άνδρες εν τέλει συνελήφθησαν και αυτό γιατί ενώ φορούσαν full face κάποια στιγμή το σήκωσε ο ένας, και ο 30χρονος διέκρινε ένα σκουλαρίκι στη μύτη. Από αυτό το χαρακτηριστικό, κατάφερε και αναγνώρισε την επόμενη μέρα στην αστυνομία το πρόσωπο του δράστη.
Τα δύο άτομα ήταν γνωστά στη Λαμία και σύμφωνα με πληροφορίες Ο Ένας είναι διανομέας σε κατάστημα στο κέντρο τα ης πόλης ενώ μεταξύ τους δεν είχαν κάποια άμεση σχέση.
Παρά το γεγονός ότι τους άφησαν ελεύθερους μετά από 6 ώρες, ο ένας εκ τω ν δραστών πήγε με την ίδια κάρτα να παίξει και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.