Αχαΐα: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί για τον εμπρησμό στην περιοχή του Γηροκομείου στην Πάτρα

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο νεαροί, 25 και 21 ετών, που κατηγορούνται για εμπρησμό στην περιοχή Γηροκομείο στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος είχε συλληφθεί για τη φωτιά που ξέσπασε στις 13 Αυγούστου στην περιοχή, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές.

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή και υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο σημείο ως εθελοντής για να βοηθήσει στην κατάσβεση, ισχυρισμό που υποστηρίζουν και μάρτυρες.

Κατά την απολογία του, οι συνήγοροι του 25χρονου παρουσίασαν πόρισμα της Πυροσβεστικής σύμφωνα με το οποίο η φωτιά προκλήθηκε από φυσικό φαινόμενο και όχι από ανθρώπινη ενέργεια.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει υπέρ του φίλου του. Έπεσε ωστόσο σε αντιφάσεις στη μαρτυρία του και κρίθηκε ως ύποπτος φυγής, με τις Αρχές να εκδίδουν ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία του εμπρησμού.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο