ΠΑΟΚ: Με Καμαρά για το διπλό πρόκρισης κόντρα στη Βόλφσμπέργκερ

Ημέρα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ελληνικές ομάδες η σημερινή. Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κυνηγούν την πρόκριση στα play off του Europa και του Conference. Μεγάλο φιλικό τεστ για τον Ολυμπιακό, στις 7, κόντρα στη Νάπολι.

Οι ελληνικές μάχες στα Κύπελλα Ευρώπης ξεκινούν χρονικά από την Αυστρία. Στις 8 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Βόλφσμπέργκερ στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας.

Ο Μάντι Καμαρά ταξίδεψε με τους ασπρόμαυρους, αλλά εξακολουθεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος και ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.

«Περιμένω να δω από την ομάδα, διαφορετική αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Είναι αυτό που μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Με μία σκηνή από διάσημη μεξικάνικη σαπουνόπερα που κάποτε μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο Έλληνας επιθετικός θα φορά τη φανέλα με το νούμερο επτά.

Παναθηναϊκός

Στις 9 ώρα Ελλάδας ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Πολωνία. Το 0-0 του ΟΑΚΑ αφήνει ελπίδες πρόκρισης στους πράσινους, αρκεί αυτή τη φορά να σκοράρουν. Ενώ ο Γιώργος Κυριακόπουλος έβαλε για λίγο στην άκρη τα αθλητικά.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης και στην Πάτρα και σε όλες αυτές τις φωτιές».

ΑΕΚ

Την ίδια ώρα με το Τριφύλλι, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση είναι το φαβορί μετά το 2-2 της Κύπρου, αλλά οι κιτρινόμαυροι είναι υποψιασμένοι για μην ξαναπάθουν ένα κάζο σαν το περσινό από τη Νόα.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί απόψε εναντίον της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Νάπολι, με τη σέντρα στις 7. Οι ερυθρόλευκοι αποτέλεσαν πόλο έλξης στη χτεσινή προπόνηση τους και δεκάδες φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Αθλητικά

Απόρρητο