Ο Ολυμπιακός έφυγε από το Βερολίνο πετυχαίνοντας κόντρα στην Ουνιόν την έκτη νίκη του σε επτά φιλικούς αγώνες. Ανεβάζει την προσφορά του ο ΠΑΟΚ για το Χρήστο Ζαφείρη.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και τους επιβράβευσε με τριήμερο ρεπό.
Όμως ο πρωταθλητής Ελλάδας πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, θα τεσταριστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι και το Σάββατο τη φιναλίστ του Champions League, Ίντερ.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στον Πειραιά μετά από 5,5 χρόνια.
Παναθηναϊκός
Ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι παρών στην Κρακοβία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πήρε μέρος στην κυριακάτικη προπόνηση και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη ρεβάνς με τη Σαχτάρ.
Το Τριφύλλι θέλει να αντικαταστήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη και ψάχνει την υπέρβαση με τον Νταβίντε Καλάμπρια. Ο Ιταλός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και έχει δεχτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από τους πράσινους. Ο πιο σοβαρός ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού για τον Καλάμπρια είναι η γαλλική Λιλ.
ΠΑΟΚ
Ένα ελληνικό δίδυμο Κωνσταντέλια-Ζαφείρη στη μεσαία γραμμή της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη προσφορά για να φέρει τον Χρήστο Ζαφείρη στη Θεσσαλονίκη.
Η Σλάβια Πράγας κοστολογεί τον 22χρονο διεθνή μέσο στα 14 εκατομμύρια ευρώ, με τον Δικέφαλο να έχει ανέβει μέχρι τα 12 εκατομμύρια.
Ο Ζαφείρης αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο αν φορέσει τα ασπρόμαυρα.