Το πρώτο της φιλικό τεστ ενόψει του Ευρωμπάσκετ δίνει απόψε στις οκτώ η εθνική απέναντι στο Βέλγιο. Δεν αποκλείεται να δούμε για λίγα λεπτά στο παρκέ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Αντίστροφα μετράει πια η Εθνική ομάδα μπάσκετ.
Με την προσθήκη και του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις προπονήσεις, ο Βασίλης Σπανούλης έχει πια όλα τους παίκτες στη διάθεσή του για να δουλέψει τα πλάνα του.
Η επίσημη αγαπημένη θα έχει ένα γεμάτο, από φιλικά, Αύγουστο με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο το Βέλγιο. Θα ακολουθήσουν άλλα 5 με αποκορύφωμα το ματς με την ασημένια ολυμπιονίκη Γαλλία. Στόχος να δέσει όσο καλύτερα γίνεται, ούτως ώστε στον πρώτο αγώνα στις 28 του μήνα να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη.
Την ιστορία φυσικά και την φτιάχνουν πάντα οι παρόντες, όμως ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε τις απουσίες των Παπαγάννη – Ρογκαβόπουλου.
Στη Λιουμπλιάνα βρίσκεται ο Λούκα Ντόντσιτς, που και αυτός από την πλευρά του ενσωματώθηκε στην Εθνική Σλοβενίας.
Εμφανώς αδυνατισμένος και ανανεωμένος μετά και το νέο πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Λέικερς, δεν αρνήθηκε άλλο ένα κάλεσμα για να εκπροσωπήσει το εθνόσημο.