Η Μπαρτσελόνα έδωσε ένα ακόμη επιθετικό σόου στην Κορέα κόντρα στη Νταεγού, Γιουνάιτεντ και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες, ενώ την ήττα από την Μπρεστ γνώρισε η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι.
Με το εμφατικό 5-0 επί της Νταεγού, ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Ασία η Μπαρτσελόνα. Ο Γκάβι άνοιξε λογαριασμό στο 21΄. Έξι λεπτά αργότερα ο Λεβαντόφσκι έγραψε το 2-0, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γκάβι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, πέτυχε το 3-0. Στο 54΄ οι Μπλαουγκράνα έκρυψαν τη μπάλα, με τον Τόνι Φερνάντες να την στέλνει στα δίχτυα. Στο 65ο λεπτό ο Ράσφορντ έγραψε το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Περιοδεία εκτός Ευρώπης κάνουν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ατλάντα, οι κόκκινου διάβολοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Η ομάδα του Μόγιες, ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Εντιαγιέ. Ο Μάουντ στο 69΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ, όμως η Έβερτον έφτασε στο 2-2 με το αυτογκόλ του Χέβεν. Με δύο νίκες και μια ισοπαλία η ομάδα του Αμορίμ κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε η Premier League στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο οποίο συμμετείχαν επίσης η Μπόρνμουθ και η Γουέστ Χαμ.
Συγκίνηση και δάκρυα στο Ντραγκάο. Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης της Πόρτο με την Ατλέτικο, οι δυο ομάδες και οι οπαδοί τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του Αντρέ Σίλβα που έχασαν την ζωή τους τον περασμένο Ιούλιο σε τροχαίο δυστύχημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «δράκοι» πήραν τη νίκη με γκολ του Φρόχολντ.
Ο Αντόνιο Κόντε είδε την ομάδα του να μένει χωρίς νίκη σε δυο διαδοχικές φιλικές αναμετρήσεις. Η Νάπολι ηττήθηκε με 2-1 από την Μπρεστ, με τον Αζόρκ να πετυχαίνει τα δυο πρώτα γκολ του αγώνα και τον Λούκα να μειώνει για τους Ιταλούς. Σε λιγότερο από 24 ώρες οι Παρτενοπέι αντιμετώπισαν την Κασερτάνα. Ο Βάνο άνοιξε το σκορ για την ομάδα από την 3η κατηγορία της Ιταλίας, ενώ ο Πολιτάνο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.