Σε πραγματικό οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε από την Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, το βράδυ της Πέμπτης στο Κιάτο.
Όλες τις προηγούμενες μέρες η αστυνομία παρακολουθούσε τόσο το σπίτι όσο και τις κινήσεις του άντρα, καθώς γνώριζαν ότι υπάρχει αλισβερίσι με όπλα του απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας με διάφορα πρόσωπα.
Κατά τη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στο Κιάτο, εντοπίστηκαν στο σπίτι του απόστρατου, περισσότερα από 170 όπλα και 15.500 φυσίγγια.
Επίσης είχε στην κατοχή του πολεμικά μαχαίρια, σπάθες, ξιφολόγχες και σιγαστήρες. Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από το πολεμικό υλικό, το οποίο είχε στην κατοχή του ο απόστρατος.
Επίσης στη σοφίτα του σπιτιού του απόστρατου εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατασκευής, γόμωσης και αναγόμωσης φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, αποτελούμενο, μεταξύ άλλων, από πλήθος καλύκων, καψυλλίων, βολίδων-βλημάτων, καθώς και συσκευασιών που περιείχαν πυρίτιδα, συνολικού βάρους άνω των -120- κιλών.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε συνεργασία με έναν μεγαλέμπορο όπλων και εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε σχέση και με μία άλλη επιχείρηση του ελληνικού FBI πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου και εκεί είχε βρεθεί μεγάλη ποσότητα όπλων.