Πλημύρισαν οι δRόμοι του Μπ;eρμιγχαμ από χιλιάδες θαυμαστές του Όζι Όσμπορν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στον θρύλο της heavy metal.
Ήθελε η κηδεία του να είναι μια γιορτή και η επιθυμία του Όζι έγινε σεβαστή.
Με τη συνοδεία τοπικής μπάντας χάλκινων πνευστών, των Bostin’ Brass, η οποία έπαιζε εκδοχές τραγουδιών των Black Sabbath, η αυτοκινητοπομπή με τη σορό του Όζι Όσμπορν διακοσμημένη με μοβ λουλούδια που σχημάτιζαν το όνομα Όζι διέσχισε την Μπροντ Στριτ στην γενέτειρά του, το Μπέρμιγχαμ.
Χιλιάδες θαυμαστές του στέκονταν κατά μήκος του δρόμου φορώντας t-shirt των Black Sabbath και ρυθμικά φώναζαν το όνομά του, αποχαιρετώντας τον τραγουδιστή που σημάδεψε πέντε δεκαετίες μουσικής.
Η περίφημη γέφυρα Black Sabbath είχε γεμίσει από νωρίς με χιλιάδες κόσμου, που άφησε λουλούδια, μπαλόνια, και άλλα αφιερώματα στον αγαπημένο τους «Πρίγκιπα του Σκότους».
Υποβασταζόμενη, συντετριμμένη και ντυμένη στα μαύρα η Σάρον Όσμπορν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άφησε λουλούδια στο παγκάκι που είναι αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα.
Μετά την πορεία στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, θα ακολουθήσει η ιδιωτική τελετή ταφής, παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων.
Ο Όζι Όσμπορν, πέθανε σε ηλικία 76 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, λίγο μετά την τελευταία του συναυλία όπου ενώθηκε ξανά με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος αποχαιρετώντας με το δικό του τρόπο τους θαυμαστές του.