Άγρια συμπλοκή στις γυναικείες φυλακές στην πτέρυγα που κρατείται η Ειρήνη Μουρτζούκου.
Επίθεση φέρεται να δέχθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου στις φυλακές του Κορυδαλλού, από συγκρατούμενή της. Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της 24χρονης.
Σημειώνεται ότι η κατηγορούμενη έχει ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών και συγκεκριμένα των δύο δικών της, ενός βρέφους φίλης της και της αδερφής της.
Φερόμενη δράστιδα της επίθεσης είναι η μητέρα του μικρού Άγγελου, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του παιδιού της μέχρι θανάτου. Η επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο με την χρήση ενός σπασμένου τζαμιού στο πρόσωπο και στο μάτι.
Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη όταν έγινε δεκτό το αίτημα της Ε. Μουρτζούκου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.