Ουρές στους προβλήτες των πλοίων – Στις παραλίες για ανάσα δροσιάς οι Αθηναίοι

Με την ζέστη να έχει πυρώσει τα πάντα ο κόσμος ξεχύθηκε στις παραλίες της Αττικής, ενώ την ίδια στιγμή άρχισε και η πρώτη μεγάλη έξοδος από το λιμάνι του Πειραιά, όπου από το πρωί τα πλοία έφευγαν γεμάτα για τα νησιά.

Η πολυπόθητη στιγμή των διακοπών έφτασε πάνω στην ώρα που ο επίμονος, επιθετικός καύσωνας έχει εξαντλήσει τους κατοίκους της πόλης.

Ουρές για την επιβίβαση στα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες, τον Αργοσαρωνικό, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Οι τελευταίοι αδειούχοι του Ιουλίου, αποχαιρετούν την πόλη που «βράζει», για να απολαύσουν ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Η Αθήνα αδειάζει.

Χιλιάδες επιβάτες, παρέες νέων παιδιών που ξεκινούν τις διακοπές μετά τις πανελλήνιες, φοιτητές αλλά και οικογένειες αναχωρούν με τις βαλίτσες γεμάτες, έχοντας κάνει τον απαραίτητο οικονομικό προϋπολογισμό των διακοπών.

Σήμερα, Παρασκευή από τις 7 το πρωί και στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί το αδιαχώρητο.

Διακοπές στην… Αθήνα

Όσοι έχουν απομείνει στην πόλη απολαμβάνουν τη… λυτρωτική δροσιά της θάλασσας στις κοντινές παραλίες.

Κάποιοι δεν θα κάνουν φέτος διακοπές σε κάποιο νησί και θα περνούν, όπως λένε, όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο στη θάλασσα, στις παραλίες της Αττικής.

«Δεν προβλέπεται για φέτος, είναι ακριβά. Βολευόμαστε εδώ στην παραλία μας».

Γεμάτες από νωρίς το πρωί και οι κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης. Οργανωμένες και ελεύθερες, κατάμεστες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο