Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη και ψάχνει πλέον μια μεγάλη ανατροπή για να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Οι πράσινοι έπαιξαν και για πάνω από μισή ώρα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Βαγιανίδη.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ευχαριστούν τους οπαδούς τη βραδιά που αδίκησαν τους εαυτούς τους στη Γλασκώβη. Η ελληνική ομάδα έχασε 2 -0 από τη Ρέιντζερς και καλείται να ανεβεί «βουνό» την προσεχή Τετάρτη στο Ολυμπιακό στάδιο για να ανατρέψει το σκορ και να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός έκανε «ονειρεμένο» πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έβαλε γκολ. Στο ένατο λεπτό ο Μπάτλαν έσωσε τη γηπεδούχο στο σουτ του Τζούρισιτς και στη συνέχεια ο Πελίστρι έστειλε αμαρκάριστος τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.
Η πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα δεν έγινε γκολ όπως και στο 18′ όταν πάλι ο τερματοφύλακας των Σκωτσέζων απέκρουσε σουτ του Πάλμερ Μπράουν. Λίγα λεπτά μετά ο Βαγιαννίδης αντίκρισε κίτρινη κάρτα για εκούσια πτώση στην περιοχή.
Στο 49′ ο Μπάτλαν σταμάτησε εκ νέου τον Τζούρισιτς, όπως και στο 51′. Ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τις στιγμές του και το πλήρωσε. Ο Κέρτις με κίνηση και σουτ έβαλε το γκολ για τη σκωτσέζικη ομάδα 1 – 0.
Η κατάσταση πήρε ακόμη χειρότερη τροπή στη συνέχεια. Ο Βαγιαννίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για το φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι γηπεδούχοι με αριθμητική υπεροχή άφησαν στο 2 – 0 με το σουτ του Γκασαμά στο 78′.
Πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού από ομάδα της Σκωτίας και πλεονέκτημα της Ρέιντζερς για πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών της διοργάνωσης.