Αγία Παρασκευή: Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής του Πολωνού καθηγητή & οι 3 συνεργοί του μετά την απολογία τους

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν το πρωί τα 5 άτομα που κατηγορούνται ότι σχεδίασαν και δολοφόνησαν στην Αγία Παρασκευή, τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή του πανεπιστημίου Μπέρκλει.

Πρώτος ξεκίνησε την απολογία του ο 35χρονος εκτελεστής που είναι σύντροφος της 43χρονης, πρώην συζύγου του θύματος, και έχει ομολογήσει τη δολοφονία.

Κατά την απολογία του επανέλαβε ό,τι υποστήριξε και προανακριτικά: ότι δηλαδή διέπραξε τη δολοφονία, χωρίς ιδιαίτερη προμελέτη και χωρίς να έχει λάβει εντολή από τη σύντροφό του, η οποία κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Η πρώην σύζυγος του Πολωνού που κατηγορείται ότι έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιμένει ότι είναι αθώα.

Μετά την απολογία του ο 35χρονος εκτελεστής, όπως και οι 3 συνεργοί του, προφυλακίστηκαν. Αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκιση ή μη της 43χρονης, πρώην συζύγου του θύματος.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο