Πρόσωπο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ολλανδία είναι ο 19χρονος Σταύρος Πνευμονίδης μετά την εμφάνισή του με γκολ και ασίστ στο χτεσινό φιλικό με την Μπρέντα. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι με την Ρέιντζερς την ερχόμενη Τρίτη, συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Γάλλος τερματοφύλακας Αλμπαν Λαφόν.
Ολυμπιακός
Ο Σταύρος Πνευμονίδης υπογράφει αυτόγραφο λίγη ώρα μετά το «ονειρεμένο» ντεμπούτο με την ομάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Μπρέντα στην Ολλανδία.
Ο 19χρονος εξτρέμ, «διαμαντάκι» από τη θαυματουργή ακαδημία των ερυθρολεύκων μαζί με τον Αργύρη Λιατσικούρα, πανηγύρισαν το 2024 το πρωτάθλημα Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού και τώρα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στη μεγάλη πρόκληση της καριέρας τους.
Την ένταξη στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ο Πνευμονίδης έβγαλε την τελική πάσα στον Γιάρεμτσουκ για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο 6′ με τη σειρά του χρίστηκε σκόρερ στο 10ο λεπτό και στο 37′ έδωσε τη δυνατότητα στον Λιατσικούρα για γκολ.
Ο συμπαίκτης του αξιοποίησε την μεταβίβαση και η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 3 -0. Ικανοποιημένος ο Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Οι σέλφι του Μπιανκόν με πιτσιρίκια και τα 30στα γενέθλια του Τσικίνιο έδωσαν λάμψη και χαρά στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
ΠΑΟΚ
O ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 3 -3 επίσης στην Ολλανδία με την κυπελλούχο Γκόου Αχεντ Ιγκλς, σε φιλικό με τέσσερα ημίωρα. Οι Ολλανδοί έβαλαν γκολ στο 7΄ με τον Εντβάρντσεν.
Ο δικέφαλος του βορρά απάντησε στο 15ο λεπτό, 1 -1 με σκόρερ τον Κωνσταντέλια. Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου προηγηθηκε 2 -1. Το γκολ ο Λόβρεν στο 35′ και 3-1 στο επόμενο λεπτό, αρχικό σουτ του Κωνσταντέλια στο δοκάρι καιροφυλακτούσε ωστόσο ο Χατσίδης και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Οι Γκόου Αχεντ Ιγκλς μείωσαν με το μακρινό σουτ του Κάλβιν Τβιγκτ πριν οι παίκτες πάρουν ανάσες για το ημίχρονο.
Στη δεύτερη ώρα ο Λουτσέσκου, χρησιμοποίησε 11 διαφορετικούς παίκτες. Οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με το γκολ του Τέγκστεντ. Αποτέλεσμα 3 – 3.
Παναθηναϊκός
Στον Παναθηναϊκό, ο τερματοφύλακας Αλμπάν Λαφόν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Champions League με την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη.
Εκτός έμειναν ο Μλαντένοβιτς για να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και ο Λοντίγκιν.
Αντιπροσωπεία οπαδών, μετέβη στο Κορωπί και έστειλε μήνυμα ενότητας και στήριξης στους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.