Στη σύλληψη γνωστού τράπερ και ενός 24χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από έλεγχο στην περιοχή των Εξαρχείων.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Φειδίου, όπου αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) εντόπισαν τους δύο άνδρες να έχουν στην κατοχή τους 8 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη.
Ακολούθησε η προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου και συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος έχει βεβαρυμμένο παρελθόν, καθώς του έχουν ήδη επιβληθεί περιοριστικοί όροι με υποχρέωση τακτικής εμφάνισης στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, τέσσερις φορές τον μήνα (1η, 5η, 15η και 20ή).
Ο τράπερ, από την πλευρά του, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.