Στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Μπορεί να έχουν περάσει 60 ημέρες από το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού, ωστόσο απομένουν μόλις τρεις για το επόμενο.

Με φιλικό κόντρα στην Μπρέντα στις 19 Ιουλίου αρχίζουν οι υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» στη σεζόν.

Από σήμερα μάλιστα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Λόγω κάποιων καθυστερήσεων στην άφιξή τους ωστόσο, δεν προπονήθηκαν.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2 – 1 από τον Άγιαξ σε φιλικό ματς στην Ολλανδία.

Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Μπέργκχαους μετά από λάθος του Καμαρά. Το 2 – 0 ήρθε μετά από ομαδική προσπάθεια, με τον Βολφ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2 – 1 με τον Μύθου να σκοράρει λίγο πριν το 90λεπτο.

Ο Κωνσταντέλιας αγωνίστηκε κανονικά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει 25 ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται και στη θέση του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Γάλλου Αλμπάν Λαφόντ από τη Ναντ, με τη μορφή δανεισμού.

Ο 26χρονος αναμένεται απόψε στην Αθήνα για τις τυπικές εξετάσεις και θα ενισχύσει άμεσα την ομάδα του Ρουί Βιτόρια.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο