Στη Σουηδία, η Μάλμε δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την Ιμπέρια Τιφλίδας.
Είχε πλεονέκτημα το 3 – 1 από το πρώτο ματς, προηγήθηκε στο 55′ με τον Άλι. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 2 – 0 με σκόρερ τον Γιάνσον στο 60’ και στο 89′ πανηγύρισαν και τρίτο γκολ, πάλι με τον 22χρονο αριστερό ακραίο Τάχα Άλι.
Οι Γεωργιανοί μείωσαν στο τελικό 3 – 1 με το γκολ του Ντζαγκάνια στις καθυστερήσεις.
Αντίπαλος της Μάλμε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, η Ρίγας Σκόλα. Οι Λετονοί με γκολ του Σέρβου Στέφαν Πάνιτς στο 68ο λεπτό «ζευγάρωσαν» τις νίκες με το ίδιο σκορ, 1 – 0, επί της εσθονικής Λέβαντια Ταλίν στο ντέρμπι της βαλτικής.
Στην Ανδόρα, «λαχτάρα» για τη Στέαουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι έφθασαν στο γκολ με τον Μαυροβούνιο Ραντούνοβιτς στο 51′ και σε συνδυασμό με τη νίκη 3 – 1 στο Βουκουρέστι επαναπαύτηκαν.
Η γηπεδούχος Ίντερ κλαμπ ντε Εσκάλδες ισοφάρισε με τον Σάσα Άντριου στο 67′ και ανέτρεψε το σκορ με πρωταγωνιστή τον Γάλλο Λιουβέτ στο 88ο λεπτό αλλά δεν βρήκε τρίτο γκολ για την προοπτική παράτασης.
Η Στέαουα θα αντιμετωπίσει την Σκεντίγια από τη Βόρεια Μακεδονία.