Αποκάλυψη MEGA: Τι ανέφερε στην ανακρίτρια η Ε. Μουρτζούκου για το θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη

Η επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ του MEGA, Ιωάννα Μάνδρου εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου στην απολογία της για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη.

H 25χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου υποβάλλοντας υπόμνημα ολοκλήρωσε την απολογία της λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής (13.7.2025) ενώπιον της ανακρίτριας Πατρών.

Μαζί της ήταν ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος είχε συντάξει και το υπόμνημα με το οποίο η Ειρήνη Μουρτζούκου έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για τις δολοφονίες των παιδιών και όλα όσα κατηγορείται.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει ήδη ομολογήσει ότι δολοφόνησε τα δύο δικά της μωρά, το παιδί της φίλης της αλλά και την αδελφή της πριν από 11 χρόνια.

Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στον θάνατο του μικρού Παναγιώτη

Ωστόσο, για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη, τον Αύγουστο του 2024, η Ειρήνη Μουρτζούκου αρνείται κάθε εμπλοκή.

Στην απολογία της η 25χρονη κατηγορούμενη είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου, ότι άλλος είναι ο ένοχος για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη.

Συγκεκριμένα στο υπόμνημά της η 25χρονη περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το θάνατο αυτού του άτυχου παιδιού, οι οποίες στοχοποιούν, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλο πρόσωπο ένοχο για αυτή την ανθρωποκτονία.

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο φάκελος για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη αναμένεται να ανοίξει πολύ σύντομα.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο