Ολυμπιακός: Έφτασε τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ντιόγκο Νασιμέντο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το μεσημέρι ο Λούκα Ιβα-νού-σετς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα έφτασε στην Ελλάδα ο Ντιόγκο Νασιμέντο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος ήταν από τους πρωταγωνιστές στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό Κ21 και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να κινείται αθόρυβα και κερδίζει την υπογραφή του.

Πρόκειται για την τρίτη προσθήκη των ερυθρόλευκων την περίοδο των μεταγραφών, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ολοκληρώνει το παζλ στο χώρο του άξονα με τους Μουζακίτη, Έσε, Γκαρθία, Σιπιόνι και Νασιμέντο.

Ημέρα Λούκα Ιβάνουσετς στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, μετά τη συμφωνία του δικεφάλου του Βορρά με τη Φέγενορντ για μονοετή δανεισμό, και θα τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αυστρία με ακόμα μία φιλική αναμέτρηση σήμερα κόντρα στη Μπράγκα. Ο Τσέριν προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να αγωνιστεί στο σημερινό ματς, όπως και ο Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Παράλληλα οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς στη Ναντ για τον 27χρονο τερματοφύλακα, Αλμπάν Λαφόντ.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο