Ολυμπιακός: Η νέα χορηγική συμφωνία και οι εξελίξεις στο ΣΕΦ

Για το ζήτημα της παραχώρησης του Σταδίου Ειρήνης και φιλίας, τοποθετήθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατά την παρουσίαση της νέας χορηγικής συνεργασίας της ομάδας. Αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του, εμφανίστηκε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασε τη νέα της χορηγική συνεργασία πραγματοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στο περιθώριο αυτής οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΠΑΕ, τοποθετήθηκαν και για το ζήτημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και για τους λόγους που έχει καθυστερήσει η παραχώρησή του στους ερυθρόλευκους.

«Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πρόοδος. Έχει έρθει πλήρης συμφωνία ως προς την έκταση. Υπάρχει μία εκκρεμότητα. Το δικό μας όραμα είναι να ενώσουμε το Μικρολίμανο με το Τάε Κβο Ντο», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης ΚΑΕ Ολυμπαικός.

Για να έρθει η αντίδραση από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Θες να φτιάξεις το γήπεδό σου; Βγάζεις τα λεφτάκια σου από την τσέπη σου, πληρώνεις και το φτιάχνεις».

Παναθηναϊκός

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο Λιθουανός σε δηλώσεις άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πού θα αγωνιστεί.

«Μπορείτε να πείτε οτιδήποτε. Πολλά έχουν ήδη ειπωθεί εδώ… Κάθε είδους σκέψεις, που ο καθένας μοιράζεται. Η φούσκα έσκασε, τι νομίζει ο καθένας, τι «βλέπει», τι σκέφτεται. Θα το μάθουμε μόνο όταν γίνει ο πρώτος αγώνας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν».

Και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Κουζέλογλου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 30χρονος σέντερ αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕΚ και θα αποτελέσει τον 6ο Έλληνα του πράσινου ρόστερ. Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ως ο πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν 24/25, συγκεντρώνοντας το 25% των ψήφων.

Με όλα τα αστέρια αυτής της γενιάς θα αγωνιστεί η Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ Κ20 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 12 – 20 Ιουλίου. Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, τους ξενιτεμένους Αβδάλα, Λιοτόπουλο, Σπάρταλη και Σούλη που μαζί με τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ θα ψάξουν να συνεχίσουν τη συλλογή μεταλλίων των τελευταίων δύο ετών.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Απόρρητο