Αποκλειστικά στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι μίλησε η Φαίη Σκορδά.
Ραντεβού για την επόμενη σεζόν έδωσε η ομάδα του Buongiorno χθες, Παρασκευή (04/07). Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της μίλησαν για τις προκλήσεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αλλά και όσα θα δούμε στη νέα σεζόν προσεχώς.
«Χρειάζομαι λίγο χρόνο, λίγα 24ωρα για να μπω στη διαδικασία του τι γίνεται του χρόνου. Δεν φεύγει το άγχος, κάθε χρόνο κάνω μικροαλλαγές και ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική σεζόν», είπε η Φαίη Σκορδά.
Θα προστεθεί στην εκπομπή ο Άρης Καβατζίκης;
«Έχω συνεργαστεί με τον Άρη πάρα πολλά χρόνια. Παρότι η επαγγελματική μας σχέση είχε αρκετές φορές κάποια διαλείμματα, η φιλική μας σχέση παραμένει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι καλός μου φίλος, θα ήθελα πολύ να ξανασυνεργαστούμε», είπε.
Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, την επόμενη σεζόν στο Buongiorno θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, ενώ η εκπομπή θα ξεκινά με το χορευτικό της Κατερίνας Ζαρίφη και του Ανδρέα Μικρούτσικου.