Τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό συνεχίζουν οι ομάδες της Stoiximan Super League. Ο Ολυμπιακός ενισχύεται με τον Λορέντσο Σιπιόνι, ενώ ο Άρης συμφώνησε με τον Φρέντρικ Γιένσεν. Την προετοιμασία του στην Αυστρία ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.
Ολυμπιακός
Με τον κορυφαίο αμυντικό μέσο του πρωταθλήματος Απερτούρα της Αργεντινής ενισχύεται ο Ολυμπιακός. Ο Λορέντσο Σιπιόνι γίνεται κάτοικος Πειραιά και η Αργεντίνικη παροικία μεγαλώνει. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και ολοκλήρωσαν μια ποιοτική μεταγραφή, προλαβαίνοντας την Μπενφίκα που καραδοκούσε για τον 20χρονο μέσο.
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Τίγκρες στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Σιπιόνι να υπογράφει συμβόλαιο 4 ετών.
Παναθηναϊκός
Με το που πάτησε πόδι στο Μπαντ Χάρινγκ της Αυστρίας η αποστολή του Τριφυλλιού άρχισαν τη δουλειά. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσέριν.
Παράλληλα ανακοινώθηκε και το καρέ των αρχηγών, με τους Τζούρισιτς και Ίνγκασον να προστίθενται στους… παλιούς Ιωαννίδη και Μπακασέτα.
ΑΕΚ
Την 8η ημέρα της διένυσε στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας η ΑΕΚ, στην οποία ενσωματώθηκαν για πρώτη φορά οι Ζίνι, Μαρσιάλ και Ρέλβας.
Ο Μάρκο Νίκολιτς έδωσε εντολή για κλειστή προπόνηση σήμερα, μία ημέρα πριν από το φιλικό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.
Άρης
Με προορισμό την Ολλανδία αναχώρησε ο Άρης για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στο διάστημα της παραμονής στην Ολλανδία ο Άρης θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, κόντρα στην σκωτσέζικη Livingston F.C., την Anderlecht και την Alkmaar.
Παράλληλα ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο Φινλανδό μεσοεπιθετικό, Φρεντρικ Γιένσεν, που έμεινε ελεύθερος από την Άουγκσμπουργκ.