Με old school ύφος, κοινωνικούς στίχους και ένα αυθεντικό low profile, ο ΛΕΞ έχει καταφέρει να γίνει η φωνή μιας ολόκληρης γενιάς που τον ακολουθεί πιστά και αυτός κάνει τα πάντα για να μην τους απογοητεύσει.
Ο ΛΕΞ επέστρεψε στην Αθήνα γράφοντας ιστορία στο ΟΑΚΑ. Από τη Νέα Σμύρνη στο Καυταντζόγλειο και τώρα στο ΟΑΚΑ, ο ράπερ από την Θεσσαλονίκη χαράσσει μια πορεία χωρίς προηγούμενο στην ελληνική ραπ σκηνή.
Η ζήτηση για τα εισιτήρια ήταν τόσο μεγάλη που η συναυλία έγινε sold out μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 50.000 προπωλημένα «μαγικά χαρτάκια». Γι’ αυτό και ανακοινώθηκε δεύτερη εμφάνιση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή.
Ο Λεξ χάρισε μοναδικές στιγμές σε όσους πήγαν στο ΟΑΚΑ ακόμη και πέντε ώρες πριν την συναυλία προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση.
Το ΟΑΚΑ βάφτηκε κόκκινο όταν ο Λεξ βγήκε στην σκηνή ενώ το ντουέτο με την Χαρούλα Αλεξίου ενθουσίασε το κοινό.